Usluge

Usluge za naše klijente su visok prioritet u Boix Europe. Naš raspon usluga je visoko cijenjen od strane naših korisnika i pokriva sljedeća područja:

Transport
Kada Boix Europe organizira prijevoz, mozete biti sigurni da je roba u sigurnim rukama.Boix suradjuje sa nekoliko prijevoznickih kompanije sa iskustvom transporta Boix-ovih strojeva.Utovar/istovar stroja na lokaciji moze biti izvrsen putem doka ili vilicarem uz pomoc osoblja krajnjeg kupca.
U nastavku mozete pogledati video utovara Boix-ovog stroja sa vilicarem.Istovar vilicarem moze biti izvrsen na isti nacin, drugim redoslijedom.

 

Instalacija
Boix Europe ima servisne tehničare diljem Europe. Svaki stroj koji je prodan bit će instaliran od strane našeg iskusnog tehničkog osoblja. Naš tehničar će obaviti trening vaših zaposlenika za korištenje stroja, sa podrškom jasnog korisničkog priručnika.

Incidenti
Unatoč visokom stupnju pouzdanosti strojeva, naravno da se može dogoditi kvar na stroju. Srećom, 90 % pitanja se može riješiti telefonski, tako da vaš proizvodni proces može biti nastavljen odmah. Ako se problem ne može riješiti telefonom, naši tehničari će biti raspoređeni tako da uklone kvar što je prije moguće.

Održavanje
Preventivo održavanje na vašim strojevima štite vas protiv nepotrebnih odgoda u proizvodnji, i smanjuje vrijeme, te omogućava da je vaš sustav u optimalnim uvjetima. Dostupne su reference o Boix strojevima starijima od 30 godina i dosadašnjom proizvodnjom od 40 milijuna kutija, bez bitnih tehničkih problema tijekom tih godina. Taj uspjeh temelji se na korištenju visokokvalitetnih dijelova za strojeve, periodičnim održavanjem od strane iskusnih tehničara. Tijekom rutinskog servisnog posjeta, strojevi su detaljno pregledani od strane naših tehničara, nauljeni i prilagođeni. Dijelovi koji su podložni zamjenama bit će zamijenjeni direktno tijekom konzultacije sa klijentom. Bit će produžen i probni period. U nastavku stroj će raditi bez problema ponovno, kao dio vašeg proizvodnog procesa.

Servisni kontakt
Za servis, probleme, održavanje i dostavljanje dijelova za strojeve, možete nas kontaktirati na naš servisni broj: +31 (0) 313 -670 469. Dijelove također možete naručiti i online.

Your Box Forming Partner