Odricanje odgovornosti

 1. U ovom odricanju odgovornosti, podrazumijeva se:
  • web-stranica: svaka web-stranica u kojoj urednik stavlja hipervezu koja se odnosi na ovaj naputak sa namjerom da se odnosi na tu odredenu web-stranicu.
  • urednik: ovlašteni urednik web-stranice
  • Koristiti: izmedu ostalog za ucitavanje, za prijavljivanje na stranicu, kako bi se raspitali, savjetovali se, citali, ispitali, slušali, uredili,ispunili, poslali, kopirali, pohranili, prosljedivali, širili, koristiti ponudene usluge, kako bi pocinili razlicite zakonske akte (tj. kupiti, iznajmiti).
  • Vi: (predstavljena) privatna osoba ili pravni subject koji koristi web-stranicu
  • Sadržaj: izmedu ostalog teksta, staticke ili dinamicke slike, hiperveze, zvuk-i/ili video zapisi ili fragment i/ili drugi objekti
  • Šteta: direktna ili indirektna šteta bilo koje prirode, kao gubitak podatak, poslovanje, ocekivani prihod, profit ili bilo koje ostale ekonomske nedostatke
 2. Svi clanci o odricanju odgovornosti primjenjuju se na web-stranicu. Koristeci web-stranicu, pristajete bezuvjetno sa izjavom o odricanju odgovornosti.
 3. Urednik nastoji aktualizirati i/ili dodati informacije na web-stranicu redovno. Unatoc tomu, moguce je da je sadržaj nekompletan i/ili netocan.
 4. Urednik objavljuje sadržaj na web-stranici kakav jest, bez garancije o ispravnosti, sposobnosti za odredenu svrhu ili neki drugi nacin. Sadržaj je eksperimentalni, i namijenjen je samo privatnoj upotrebi.
 5. Urednik nije odgovoran za bilo koju štetu koja može nastati vezano uz/ili rezultirano upotrebom ove web-stranice, ili nemogucnosti da se konzultira web-stranica.
 6. Urednik može izmijeniti ili ukloniti web-stranicu sa internet u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Urednik nije odgovoran za bilo kakve posljedice nastale promjenom ili uklanjanjem web-stranice.
 7. Sadržaj osiguran od strane trece strane, a koji nije neovisno pregledan, testiran, certificiran ili autoriziran u cjelosti od strane urednika, i kao takav urednik ne garantira sa sigurnošcu o njegovom sadržaju.
 8. Neovlašteno ili nepravilno korištenje web-stranice ili njezinog sadržaja može rezultirati povredom intelektualnog (vlasnickog) prava ili nezakonitih radnji povezanih sa privatnošcu, objavljivanjem, komunikacijom i ostalim stvarima. Vi ste odgovorni za podatke i zahtjeve koje ste poslali na web-stranicu.
 9. Urednik zadržava pravo da vam zabrani pristup web-stranici ili nekim uslugama koje su dostupne za ovoj web-stranici. Kao posljedica, urednik može motriti vaš pristup web-stranici.
 10. Zaštitit cete urednika, njegove zaposlenike, predstavnike, nositelje dozvola, poslovne partnere i autora ove izjave protiv svih sudskih i izvansudskih mjera, ukljucujuci i troškove za pružanje pravne pomoci, racunovode i slicno, koji su nastali kao direktna ili indirektna posljedica vaše upotrebe web-stranice i/ili vašeg narušavanja ikojeg zakona, regulative ili prava trecih strana.

Your Box Forming Partner