O nama

Boix Europe B.V.

Boix Europe je dobavljač Boix pakirnih strojeva u Europi i tržišni lider u formiranju korugiranog i solid-bord pakiranja. Naši strojevi primjenjivi su u različitim granama, od agrikulturalnih do industrijskog segment. Boix se zalaže za visoke kvalitativne standard i za izvrsnu uslugu.

visoki standardi kvalitete Boix strojeva i visok stupanj usluga cijenjeni su od naših kupaca i dokazani su na mnogim istaknutim sektorima na tržištu. Naš personaliziran pristup, kvalitativni standard i neprestana težnja za poboljšanjima doveli su do činjenice da je Boix postao apsolutni broj jedan u brojnim sektorima. Na to smo ponosni.

Boix Europe je smješten u Eerbeeku(Nizozemska) i ima svoje prodajne urede u Minhenu(Njemačka), Zagreb(Hrvatska i Moskva(Rusija), kako bi se lakše pružila usluga i u Srednjeuropskim i Istočnoeuropskim tržištima.

Strojevi su proizvedeni u modernoj tvornici Boix Maquinaria u San Isidru (Alicante), Španjolska. To je obiteljska tvrtka sa poviješću ponude strojeva i raznih rješenja, poviješću dužom od 40 godina i zadovoljnim kupcima u više od 70 zemalja. Boix Europe je 100%-tna podružnica tvrtke Boix Maquinaria S.L.U. iz Alicantea, Španjolska.

 

O Boix Maquinaria SL

Boix Maquinaria SL (www.grupoboix.com) is the world leader in packaging machines for cardboard trays and has companies in Europe, Central- and South America. The European market is mainly served by Boix Europe and Southern Europe is served by Boix Maquinaria. Boix Maquinaria is a Spanish family owned company where management is formed by the second generation./Boix Maquinaria SL (www.grupoboix.com) je svjetski lider u pakirnim strojevima za kartonske kutijei ima svoje tvrtke u Europi, Centralnoj, Sjevernoj i Južnoj Americi. Europsko tržište je uglavnom pokriven od stane Boix Europe, a Južna Europa od strane Boix Maquinaria. Boix Maquinaria je Španjolska obiteljska tvrtka gdje je menadžment formiran od strane druge generacije obitelji.

 

Your Box Forming Partner